Honden dagopvang

Wanneer u één of meerdere dagen per week overdag niet voor uw hond kunt zorgen, bijvoorbeeld in verband met uw baan, dan is wellicht dagopvang iets voor uw hond. U kunt zorgeloos uw werk doen, en uw hond vermaakt zich prima met andere honden in een vertrouwde omgeving.

Doordat uw hond geregeld komt, raakt het gewend aan de gewoontes van ons dierenpension. Zo kan het zijn dat het pension aan gaat voelen als een tweede thuis voor uw hond. Zo staat uw hond ’s ochtends weer kwispelend voor ons pension.

Dagopvang is een goed alternatief voor een honden uitlaat service. Uw hond heeft bij ons heerlijk de hele dag de tijd om met andere honden te spelen. Bent u wat later thuis geef dan het voer mee dan heeft uw hond gegeten als u uw hond weer komt halen.  En zo heeft uw hond ook een leuke dag als u zelf niet thuis kunt zijn.

In de vakantieperiode’s hebben wij helaas geen ruimte voor dagjeshonden. Het geeft te veel onrust om in deze periode voor 1 dagje een nieuwe hond te laten wennen. Natuurlijk zijn de vaste daggasten wel welkom in deze periode. Reuen moeten vanaf 9 maanden gecastreerd zijn, en als teefjes loops zijn kunnen ze niet komen.

Tip: Ook heel geschikt voor de socialisatie van uw pup vanaf minimaal 14 weken!

Brengen kan tussen 7.00 en 11.00 uur (in overleg)

Halen tussen 16.30 uur en 18.00 uur (in overleg)

Buiten deze tijden kunnen de honden niet gebracht of gehaald worden!

De prijzen wijzigen per 1 januari 2022.

1500dagopvang

Een selectie van onze gasten