Kattenverblijf

We hebben een speciale kattenhuis, deze hebben we lekker huiselijk ingericht. Dus voelen de katten zich bij ons ook snel thuis.  Er staan krabpalen voor de katten en ze mogen natuurlijk ook lekker op de bank of in een mandje op de kast slapen. Net waar ze zich het prettigst bij voelen.  Er is genoeg mogelijkheid om te spelen, te klimmen en te rennen, maar ook om lekker te luieren. De katten kunnen als ze zin hebben ook lekker naar buiten. We hebben de kattenren lekker natuurlijk gehouden. Zodat de katten zich lekker uit kunnen leven op de takken.

We hebben regelmatig een knuffelmomentje met de katten. Dan gaan we gewoon een tijdje gezellig bij ze zitten en de katten die het fijn vinden worden dan geaaid. Onze kinderen en stagiaires knuffelen ook dagelijks met de katten. Het kattenhuis is zo beveiligd dat de katten hier niet uit kunnen.

Er komen vanzelfsprekend geen honden in dit verblijf.

  • Voor ongecastreerde katers ouder dan 6 maanden hebben wij helaas geen plaats.
  • Is uw huisdier al vaker bij ons geweest dan mag u per mail reserveren. Zet duidelijk de naam, het ras en het geslacht van uw huisdier in de mail en daarbij uw naam en woonplaats en welke periode u wilt reserveren.
  • Bent u nieuw bij ons en wilt u een plekje reserveren voor uw huisdier belt u ons dan even a.u.b.  

Voeding

De hele dag door staan er kattenbrokken klaar in 3 verschillende smaken. En 1x per dag is er voor de liefhebbers lekker en gevarieerd natvoer, voor iedere kat een schoteltje. Ook staat er natuurlijk de hele dag vers drinkwater. Indien uw kat dieetvoer krijgt hebben wij helaas geen plekje voor uw kat.

We doen er alles aan dat in ons kattenpension de katten een heerlijke vakantie hebben.

Meebrengen als u uw kat komt brengen:

– het entboekje (met daarin uw contactgegevens en van iemand die in Nederland blijft)

Brengen: tussen 10.00 en 11.00 uur!

Halen: tussen 10.00 en 11.00 of 16.30 en 17.30 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten voor het halen en brengen!

* Voor 10.00 brengen of halen kan meestal wel, maar wel na telefonisch overleg. Verder maken wij geen uitzonderingen wat betreft de breng en ophaaltijden!

De prijzen wijzigen per 1 januari 2022.

850per dag*

Een aantal foto’s van katten