Bartine Zandvliet

Eigenaar

Ik ben opgebroeid op een boerderij. Mijn ouders fokte vroeger met Duitse doggen en dwergpinchertjes. Mijn opa en oma hadden een hondenpension. Daar hielp ik als kind al vaak mee in de vakanties en de weekenden. Ik ben ook gek op dieren en het eerste dat we dan ook kochten, toen we getrouwd waren en een eigen plekje kregen, waren 2 honden. En daar bleef het niet bij. Er volgden nog heel wat katten, konijnen, vogeltjes, vissen enz. Vroeger was ik kraamverzorgster en later werkte ik in de ouderenzorg. Inmiddels is de zorg voor mensen veranderd naar de zorg voor dieren. In 2011 zijn wij vanaf een rijtjeshuis in Leersum verhuisd naar een hobby boerderij in Renswoude. We zijn toen begonnen met fokken met honden. Nu hielp ik weer bij bevallingen, maar dit keer niet met baby’s maar met puppy’s. Inmiddels hebben we geen nestjes meer van de honden, maar ik heb er altijd erg van genoten.

In 2017 heb ik ook mijn diploma ’Besluit houders van Hond en kat’’ gehaald op het Aeres in Barneveld. Deze opleiding was voor mij gemakkelijk omdat ik al heel wat ervaring had met honden en katten.

In ons pension neem ik de administratieve taken op mij. Ik ben dus degene die meestal zal reageren op de mail of de telefoon aanneemt. Naast de administratie help ik ook dagelijks mee met de verzorging van de dieren.

Leonard Zandvliet

Eigenaar
Het onderhoud van beide locaties neem ik grotendeels voor mijn rekening. Daarnaast help ik mee met de verzorging van de honden. Klik voor meer info.

Iris Zandvliet

Eigenaar
Ik doe voornamelijk de verzorging van de dieren. Voor meer info over mij, klik hier

Eline Zandvliet

Eigenaar
Ik werk voornamelijk met de honden en soms met de katten. Klik voor meer info.