Leonard Zandvliet

Eigenaar

Leonard geboren in 1970 is altijd al dol op dieren geweest. “Als kind wilde ik altijd al boer worden. Maar dat was natuurlijk onmogelijk als je vader leraar is. Maar al als klein jongetje kwam ik al regelmatig met dieren thuis. Ook hielp ik van jongs af aan regelmatig op een boerderij. Toen we in Renswoude kwamen wonen vonden we het leuk om eens een nestje te fokken van onze eigen honden. Dit vonden we zo geweldig dat we besloten om meerdere honden te houden.”

“In 2013 heb ik een diploma gehaald voor het Honden en Kattenbesluit. Voor deze opleiding moest ik stage lopen. Deze stage heb ik gedaan bij dierenlogeerboerderij Syltjerwald. Hier ontdekte ik hoe het is om te werken in een honden- en kattenpension. Dit beviel mij zo goed, en Syltjerwald kon niet al haar klanten aan een plekje helpen. Dus was voor ons de beslissing snel gemaakt. Wij gaan ook een pension beginnen. Zo kwam van het één het ander. Begin 2014 zijn we begonnen. Het werk gaat 24 uur per dag, 7 dagen in de week door, maar we vinden het geweldig om te doen! Inmiddels zijn we 8 jaar verder en doe ik dit werk nog steeds met veel plezier.

Bartine Zandvliet

Eigenaar
De administratie neem ik voor mijn rekening. Daarnaast help ik mee met de verzorging van de honden en katten. Klik voor meer info.

Iris Zandvliet

Eigenaar
Ik doe voornamelijk de verzorging van de dieren. Voor meer info over mij, klik hier

Eline Zandvliet

Eigenaar
Ik werk voornamelijk met de honden en soms met de katten. Klik voor meer info.