Over ons

Wij zijn echte dierenvrienden.

Wie zijn wij?

Wij zijn familie Zandvliet. In het voorjaar 2011 zijn wij op de Groeperweg 25 in Renswoude komen wonen. Een droom die uitkwam. Heerlijke ruimte om dieren te kunnen houden. Wij hebben 4 eigen kinderen en 2 pleegkinderen. We genieten samen van dit heerlijke plekje en alle dieren.

Het hele jaar door hebben wij plek voor pensiongasten. Gaat u op vakantie en zoekt u nog een goede plek voor uw huisdier kom dan eens bij ons kijken. Ook voor dagopvang kunt u bij ons terecht. Wij zoeken het beste plekje voor uw huisdier.

Wij en onze dochters  Iris en Eline (een tweeling)  hebben hier dan ook een opleiding voor gedaan. Wij wonen zelf bij ons pension op Groeperweg 25. Onze droom voor onze dochters is uitgekomen. God heeft op wonderlijke manier voorzien in een prachtige plek om een tweede locatie te starten bij ons in de straat. Ze wonen dan ook sinds 1 juli bij onze tweede locatie op Groeperweg 1.  We hebben gezamelijk 1 bedrijf en het reserveren blijft dan ook ook centraal geregeld.

Ons team

Leonard Zandvliet

Eigenaar
Het onderhoud van beide locaties neem ik grotendeels voor mijn rekening. Daarnaast help ik mee met de verzorging van de honden. Klik voor meer info.

Bartine Zandvliet

Eigenaar
De administratie neem ik voor mijn rekening. Daarnaast help ik mee met de verzorging van de honden en katten. Klik voor meer info.

Iris Zandvliet

Eigenaar
Ik doe voornamelijk de verzorging van de dieren. Voor meer info over mij, klik hier

Eline Zandvliet

Eigenaar
Ik werk voornamelijk met de honden en soms met de katten. Klik voor meer info.