Wie zijn wij

Wij zijn familie Zandvliet. In het voorjaar 2011 zijn wij op de groeperweg in Renswoude komen wonen. Een droom die uitkwam. Heerlijk ruimte om dieren te kunnen houden. Wij hebben 4 eigen kinderen en 2 pleegkinderen. We genieten samen van dit heerlijke plekje en alle dieren.

Het hele jaar door hebben wij plek voor pensiongasten. Gaat u op vakantie en zoekt u nog een goede plek voor uw huisdier kom dan eens bij ons kijken. Ook voor dagopvang kunt u ook bij ons terecht. Wij zoeken het beste plekje voor uw huisdier.

Onze dochters (tweeling) werken mee in ons pension, later willen ze zelf ook een pension starten. Zij hebben hier dan ook een opleiding voor gedaan.

Tarieven per 1 januari 2022 *

Dagopvang hond € 15,00

Pensionopvang hond normaal € 17,50

Pensionopvang hond seizoen € 20,00

Pensionopvang kat normaal € 8,50

Pensionopvang kat seizoen € 10,00

Iedere extra hond of kat € 2,00 korting per dag

* Het seizoenstarief geldt in de volgende periodes in 2022:

  • 26 februari t/m 6 maart
  • 30 april t/m 8 mei
  • juni, juli en augustus
  • 22 oktobert t/m 30 oktober
  • 24 december t/m 8 januari 2023

De dag van brengen en van halen worden beiden meegerekend.

De familie Zandvliet foto 2014

Leonard Zandvliet
Leonard ZandvlietEigenaar
Leonard geboren in 1970 is altijd al dol op dieren geweest. “Als kind wilde ik altijd al boer worden. Maar dat was natuurlijk onmogelijk als je vader leraar is. Maar al als klein jongetje kwam ik al regelmatig met dieren thuis. Ook hielp ik van jongs af aan regelmatig op een boerderij. Toen we in Renswoude kwamen wonen vonden we het leuk om eens een nestje te fokken van onze eigen honden. Dit vonden we zo geweldig dat we besloten om meerdere honden te houden.”
“In 2013 heb ik een diploma gehaald voor het Honden en Kattenbesluit. Voor deze opleiding moest ik stage lopen. Deze stage heb ik gedaan bij dierenlogeerboerderij Syltjerwald. Hier ontdekte ik hoe het is om te werken in een honden- en kattenpension. Dit beviel mij zo goed, en Syltjerwald kon niet al haar klanten aan een plekje helpen. Dus was voor ons de beslissing snel gemaakt. Wij gaan ook een pension beginnen. Zo kwam van het één het ander. Begin 2014 zijn we begonnen. Het werk gaat 24 uur per dag, 7 dagen in de week door, maar we vinden het geweldig om te doen!”
Bartine Zandvliet
Bartine ZandvlietEigenaresse
Bartine geboren in 1978 is opgegroeid op een boerderij. “Mijn opa en oma hadden een hondenpension. Daar hielp ik als kind al vaak mee in de vakanties en de weekenden. Ik ben ook gek op dieren en het eerste dat we dan ook kochten, toen we getrouwd waren en een eigen plekje kregen, waren 2 honden. En daar bleef het niet bij. Er volgden nog heel wat katten, konijnen, vogeltjes, vissen enz”
“Onze kinderen hebben de dierenliefde van ons geërfd. Ze vinden het heerlijk dat we nu lekker de ruimte hebben en veel dieren hebben. De kinderen helpen al vanaf jonge leeftijd mee met de verzorging van de dieren.”
Edith Zandvliet
Edith ZandvlietDochter
Edith (2000) “Ik vind het leuk om te helpen met de administratie. Gegevens van nieuwe klanten invullen in de computer bijvoorbeeld.
Iris Zandvliet
Iris ZandvlietDochter
Iris (2001) ”Ik hou heel veel van dieren, vooral van honden. Ik help mijn vader vaak met de honden, dat vind ik leuk. Het leuke van dieren vind ik dat ze allemaal een eigen karakter hebben. Ik vind het super dat mijn ouders een pension hebben.’’
Eline Zandvliet
Eline ZandvlietDochter
Eline (2001) “Ik hou heel veel van dieren en ik kan me geen leven zonder dieren voorstellen. Het is leuk dat er telkens andere honden komen van verschillende rassen.”
Christel Zandvliet
Christel ZandvlietDochter
Christel (2006) “Ik kan veel met honden en katten knuffelen en dat vind ik leuk. Mijn vrienden en vriendinnen vinden het altijd leuk om bij ons te spelen. Dan kunnen we samen met de dieren spelen. En soms mag ik helpen met voeren.”

Wij in actie