Eline Zandvliet

Eigenaar

Mijn naam isĀ Eline en ik ben geboren in 2001. Vanaf klein meisje af aan wilde ik al met dieren werken. En zodra ik wist wat een pension was, werd dit mijn grote droom. Deze droom kwam (deels) uit toen mijn ouders een pension startte in 2014. Het was voor mij dan ook geen vraag welke opleiding ik ging doen. Dat werd natuurlijk Dier en Management op het Aeres in Barneveld. Tijdens deze opleidingĀ  heb ik ook stages gelopen bij meerdere pensions. Ondertussen werken we (Iris en ik) beide fulltime in het bedrijf. Altijd was onze droom om een eigen locatie te starten voor het pension, waar wij zouden gaan wonen. Maar krijg dat maar eens voor elkaar op je 20ste.. Gelukkig zijn er voor onze grote God geen onmogelijkheden en Hij heeft ons onwijs gezegend met de perfecte plek waar we nu ons tweede pension hebben. Het is een droom die uitkomt. :) Naast honden en katten ben ik ook gek op onze andere dieren, welke nu grotendeels lekker thuis staan.

Leonard Zandvliet

Eigenaar
Het onderhoud van beide locaties neem ik grotendeels voor mijn rekening. Daarnaast help ik mee met de verzorging van de honden. Klik voor meer info.

Bartine Zandvliet

Eigenaar
De administratie neem ik voor mijn rekening. Daarnaast help ik mee met de verzorging van de honden en katten. Klik voor meer info.

Iris Zandvliet

Eigenaar
Ik doe voornamelijk de verzorging van de dieren. Voor meer info over mij, klik hier