Iris Zandvliet

Eigenaar

Mijn naam is Iris Zandvliet en ik ben 21 jaar. Al sinds ik me kan herinneren ben ik altijd met dieren bezig geweest. Al als klein meisje was het duidelijk dat de liefde voor dieren diep zat. Ik had het geluk dat ik deze passie kon delen met mijn tweelingzus Eline, die net zo gek op dieren is als ik.  Al sinds jongs af aan sjouwde we samen rond met de dieren en wist ik zeker dat ik later met dieren wilde werken. Toen we 11 jaar waren, begonnen we met ‘’werken’’ bij Dierenlogeerboerderij Syltjer wald. Toen wisten we het zeker: als we groot zijn, beginnen we een dierenpension! In 2014 begonnen mijn ouders thuis een dierenpension waar we vanaf het begin met veel plezier mee hielpen met de verzorging van de honden en katten.

In 2018 zijn wij samen de opleiding ‘’Bedrijfsleider dierverzorging’’ gaan doen op het Aeres MBO in Barneveld. Deze hebben we in 2021 behaald. Ook hebben we daar het ‘’besluit houders van hond en kat’’ behaald, welke je nodig hebt om een pension te mogen beginnen. Vanaf dat moment zijn we officieel gaan werken in het familiebedrijf.

Onze droom was altijd om ooit vanuit ons pension een tweede vestiging te beginnen waar Eline en ik dan zouden gaan wonen. 1 juli 2022 is onze droom werkelijkheid geworden. Eline en ik wonen nu op onze tweede locatie op Groeperweg 1 in Renswoude.

Naast honden en katten zijn we ook gek op (bijna) alle andere dieren. Daarom is het bij ons thuis dan ook een beestenboel. Wij hebben zelf  honden, katten, een paard, pony’s, geiten, schapen. kippen, kalkoenen, eenden en konijnen.

Leonard Zandvliet

Eigenaar
Het onderhoud van beide locaties neem ik grotendeels voor mijn rekening. Daarnaast help ik mee met de verzorging van de honden. Klik voor meer info.

Bartine Zandvliet

Eigenaar
De administratie neem ik voor mijn rekening. Daarnaast help ik mee met de verzorging van de honden en katten. Klik voor meer info.

Eline Zandvliet

Eigenaar
Ik werk voornamelijk met de honden en soms met de katten. Klik voor meer info.